Onderhoud


Onderhoudspakket-A
Onderhoudspakket-B
Prestashop PostNL module
Support
Onderhoudspakket-A
EUR 360.00
Annually
Waarom zou u een onderhoudsabonnement voor uw website willen hebben ?


Laten we de twee belangrijkste redenen eens noemen...


1) Website aanpassingen

U heeft een mooie website gemaakt of heeft deze laten maken, maar na een tijdje zou u er toch zo af en toe wel iets aan willen wijzigen. Nu kost dat tamelijk veel tijd en u loopt de kans dat u het één en ander op uw website verknoeid, vooral als u er nog maar weinig of geen ervaring mee heeft. Ook al heeft u een zogeheten cms-website ! Ook is het essentieel voor uw website dat u na elke verandering uw website test op mogelijke fouten en dient u er voor te zorgen dat zoekmachines uw site positief blijven beoordelen. Wij zorgen er voor dat uw website foutloos blijft (een totale herbouw van de website t.b.v. zoekmachine optimalisatie en structurele aanpassingen zijn hierbij niet inbegrepen).


2) Software-updates

Enige jaren geleden had men hier eigenlijk geen last van maar de website software moet tegenwoordig uptodate blijven, dit omdat hackers voortdurend op zoek zijn naar beveiligingslekken in bestaande websites. Ook al is uw website mogelijk ondergebracht bij een uitstekende hostingprovider (zoals www.fdhosting.nl) dan nog is het heel goed mogelijk dat uw site wordt gehackt. Het kan bijvoorbeeld zo wezen dat uw website zomaar niet meer op internet staat, of dat de website is veranderd in een totaal andere website welke bijvoorbeeld wordt gebruikt voor criminele activiteiten (jaarlijks verdienen hackers enorme bedragen aan deze criminele activiteiten). Of uw website ziet er uiterlijk prima uit maar verstuurd ondertussen enorme hoeveelheden SPAM zonder dat u er van af weet. De software ontwikkelaars brengen dan ook regelmatig nieuwe software-updates uit, deze moeten dan ook zo snel mogelijk in uw website toegepast worden.
Diverse website-eigenaars maken regelmatig gebruik van onze diensten, dit doen we op uurbasis volgens het standaard uurtarief van €39,95 exclusief Btw. Het blijkt echter dan veel van onze klanten liever het geheel uit handen willen geven; updates worden automatisch uitgevoerd en als de klant iets aangepast wilt hebben dan hoeft men alleen maar een email te sturen met de gewenste wijzigingen (inclusief tekst en afbeeldingen) en het wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Uiteraard worden alle hierboven genoemde zaken in acht genomen. De klant kan zich bezig houden met z'n eigen zaak en heeft een website die altijd uptodate is. Ook maken we na elke update een backup van de website. Dit onderhoudsabonnement kunnen we aanbieden voor een vast bedrag per jaar €360,- exclusief Btw. In dit onderhoudsabonnement is maximaal 10 uur onderhoud inbegrepen. Mochten er nu in de loop van het jaar veel aanpassingen zijn doorgegeven en er een tekort aan uren is ontstaan dan kan men gedurende het onderhoudsabonnement uren bijkopen voor € 36,- exclusief Btw, Software-updates worden gedurende het abonnementsjaar (ook als men alle uren heeft verbruikt) altijd uitgevoerd. Major-updates vallen niet onder dit abonnement.


Vergelijk het met het onderhoud van uw auto, dit kunt u ook zelf doen maar de meesten laten dat liever doen door hun eigen garage. Als uw auto niet wordt onderhouden dan krijgt u vanzelf op een gegeven moment er problemen mee waar u niet op zit te wachten.


Onderhoudspakket-B
EUR 125.00
Annually
Als pakket-A maar dan beperkter en goedkoper.

Dit onderhoudsabonnement kunnen we aanbieden voor een vast bedrag per jaar, €125,- exclusief Btw. In dit onderhoudsabonnement is maximaal 4 uur onderhoud inbegrepen. Mochten er nu in de loop van het jaar veel aanpassingen zijn doorgegeven en er een tekort aan uren is ontstaan dan kan men gedurende het onderhoudsabonnement uren bijkopen voor € 36,- exclusief Btw, Zogeheten minor software-updates worden gedurende het abonnementsjaar (ook als men alle uren heeft verbruikt) altijd uitgevoerd. Major-updates vallen niet onder dit abonnement.


Dit onderhoudspakket zorgt er voor dat uw website voorzien blijft van de noodzakelijke updates, maar is minder uitgebreid dan ons onderhoudspakket-A.


Prestashop PostNL module
EUR 38.02
Annually
PostNL module updates
Support
EUR 38.02
One Time
Support, per uur € 46,- inclusief Btw.