Beveilig uw website met een SSL certificaat!In winkelwagen

SSL slot

SSL is een beveiligingsprotocol wat wordt gebruikt door miljoenen websites voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

SSL certificates

Websites with this protection are recognizable by this closed padlock and the https:// in the address-bar. Likewise you can see this when you login at the website of your bank. For a SSL connection you need a SSL certificate. A user of it can recognize the owner of the website and by whom the certificate is given.

If concerns or organisations wants to make use of this they need a SSL certificate. A SSL certificate is a small text-file which contains a small digital cryptographic key with data of your organization, such as:

  • Your domainname or servername
  • Your name and place of residence
  • In some cases your contact details

An organization ought to install a SSL certificate on their webserver, so that every visitor can make a protected connection with their website. Depending on the chosen SSL certificate an organization has to pass through some validatonsteps to be sure that the SSL certificate is being delivered to the company that is requiring it. Once installed it's possible to make a connection with the website via a https:// connection. As soon as a protected connection is arranged, all the webtraffic between the webserver and the webbrowser will be protected.

Legal requirements

WetgevingIn de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het gebeurt echter nog veel te vaak dat deze informatie zonder enige vorm van veiligheid over het internet wordt verstuurd.

Het CBP ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot € 4500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade. De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites creditcardinformatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiële verplichtingen aan. De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat.

In de praktijk is de handhaving van deze wet nog niet algemeen ingevoerd, maar als er wat gebeurt via uw eigen website dan zal men deze wet zeker gebruiken om de schade op u te verhalen...

SSL website: favourable for your goodwill and seo score!

Behalve alle genoemde zaken hierboven is een beveiliging van uw website ook gunstig voor uw verdiensten: het schept namelijk een stuk vertrouwen richting uw klanten, men doet eerder aankopen via een beveiligde website dan een onbeveiligde website. Ook zorgt het er voor dat u een betere SEO score krijgt bij zoekmachines, ook niet onbelangrijk.

Which SSL certificate do you need?

There are many SSL certificate providers, FDhosting choosed as SSL certificate-providers: GlobalSign, Thawte and GeoTrust because we think the relation between their price and quality is the best.

  • Domain SSL (for private persons)
  • Domain Organisation SSL (for business)
  • Domain Organisation SSL SAN (for business)
  • Extended Domain Validation SSL (for business who want the best)

SSL certificate costs and requirements

Wat kost dit alles? De kosten van een SSL certificaat worden vooraf en jaarlijks (of na elke 2,3 of 4 jaar) in rekening gebracht als ook de kosten van een uniek IP-adres. Installatie van dit alles is kosteloos. We leveren alleen SSL certificaten aan onze hostingklanten. Voor de installatie van een SSL certificaat heeft uw website een uniek IP-adres nodig, indien u dat nog niet heeft dan kunt u zo'n IP-adres bij FDhosting bestellen.

FDhosting and your SSL website

Even voor alle duidelijkheid: wij vragen het certificaat voor u aan en we installeren het op uw server. We bieden geen verzekering en staan ook niet borg voor de gevolgen na eventuele problemen met uw website en alles wat daarbij hoort. Wel zorgen we ervoor dat uw website zo snel mogelijk wordt voorzien van de SSL beveiliging. Ook geven we na de installatie u adviezen hoe u uw website kunt verbeteren wat SSL aangaat als blijkt dat uw site niet 100% SSL proof blijkt te zijn door fouten in de website.

* Domain SSL (FOR PRIVATE PERSONS)

€119,= exclusief Btw per jaar, korting bij registratie van 2,3 of 4 jaar.

SSL-certificaten die snel worden afgegeven, met ware 128-bits - 256-bits encryptie

Met de enorme stijging in fraude en schendingen van privacy, is het vanzelfsprekend dat uw klanten verwachten dat vertrouwelijke informatie, die zij over het Internet naar u versturen, wordt beveiligd met de krachtigste encryptie van de hoogst aangeschreven leveranciers van beveiliging. Met DomainSSL-certificaten activeert u het "kleine gele hangslot" en start u in enkele minuten de beveiliging van elektronische transacties, account-aanmeldingen op uw website, webmail, netwerkverkeer en online diensten. Met krachtige SGC-beveiliging, die kosteloos in ieder SSL-certificaat is opgenomen, verzekert de SSL instantie u dat u profiteert van de krachtigste encryptie voor iedere klant.

* Domain organisation SSL (FOR COMPAGNIES)

€169,= exclusief Btw per jaar, korting bij registratie van 2,3 of 4 jaar.

SSL met de krachtigste encryptie voor gevalideerde organisaties

Beveilig uw website met het uiterst betrouwbare en traditioneel gecontroleerde krachtige SSL-certificaat dat geschikt is voor 256 bits-encryptie

Met de sterke stijging van het aantal gevallen van “phishing“ en identiteitfraude is het vanzelfsprekend dat uw klanten verwachten dat vertrouwelijke informatie die zij over het Internet naar u versturen, wordt beveiligd met de krachtigste encryptie van de hoogst aangeschreven leveranciers van beveiligingstechnologie. Met Organisatie SSL-certificaten activeert u het "kleine gele hangslot" en start u de beveiliging van elektronische transacties, account-aanmeldingen op uw website, webmail, netwerkverkeer en online diensten met een ongeëvenaarde mate van verificatie, integriteit, vertrouwelijkheid en niet-afwijzing. Organisatie SSL-certificaten van gevalideerde bedrijven, waardoor bezoekers aan uw website uw gevalideerde bedrijfsgegevens kunnen zien en meer vertrouwen in uw site zullen hebben, hetgeen vaker tot succesvolle verkopen leidt.

* Domain organisation SSL SAN (FOR COMPAGNIES)

€199,= for one year; reduction when registrate for 2, 3 or 4 years.

SSL with the strongest encryption for validated organisations.

Protect your website with the extreme trustful and traditionally controlled strong SSL-certificate which is suitable for 256 bits-encryption.

Met de sterke stijging van het aantal gevallen van “phishing“ en identiteitfraude is het vanzelfsprekend dat uw klanten verwachten dat vertrouwelijke informatie die zij over het Internet naar u versturen, wordt beveiligd met de krachtigste encryptie van de hoogst aangeschreven leveranciers van beveiligingstechnologie. Met Organisatie SSL-certificaten activeert u het "kleine gele hangslot" en start u de beveiliging van elektronische transacties, account-aanmeldingen op uw website, webmail, netwerkverkeer en online diensten met een ongeëvenaarde mate van verificatie, integriteit, vertrouwelijkheid en niet-afwijzing. Organisatie SSL-certificaten van gevalideerde bedrijven, waardoor bezoekers aan uw website uw gevalideerde bedrijfsgegevens kunnen zien en meer vertrouwen in uw site zullen hebben, hetgeen vaker tot succesvolle verkopen leidt.

Identic to the domain organisation SSL but with the possibility to secure maximum three domainnames with one certificate. However these websites have to belong to the same KvK-number.

* EXTENDED DOMAIN VALIDATION SSL (FOR COMPAGNIES WHO WANT THE BEST)

€169,= PER JAAR,    €308,= BIJ REGISTRATIE VAN 2 JAAR. (PRIJZEN EXCLUSIEF BTW)

Extended Validation SSLGebruik de groene adresbalk voor optimaal vertrouwen en optimale zekerheid Met Extended Validation SSL (EV SSL) zien uw klanten meteen dat u de hoogste niveaus van SSL-beveiliging gebruikt. Door de adresbalk groen te maken en de bezoeker de naam van uw bedrijf te laten zien, levert uw SSL-certificaat een hoger niveau van vertrouwen en zekerheid dan met het standaard hangslot (niet EV). Hoe hoger het vertrouwen, des te meer zekerheid bezoekers in uw website hebben en des te groter de kans dat zij klanten worden.


Plaats vandaag nog uw bestelling!

Global SignGeoTrustThawte