WebDesign, Hosting Services & domeinnamen

FDhosting biedt prima WebDesign & betrouwbare Hosting Services voor een betaalbare prijs. Een domeinnaam registreren of verhuizen en gelijktijdig een hostingpakket aanschaffen is natuurlijk geen probleem. Bij ons kunt u ook uw huidige website laten moderniseren of een nieuwe website laten maken. We zijn gespecialiseerd in Joomla CMS websites & PrestaShop webwinkels. Wilt u een eenmalige update van uw website, of wilt u het onderhoud van uw website uitbesteden of bent u al een tijdje op zoek naar een goede hostingprovider zonder fratsen: bij FDhosting zit u goed!
joomla

Uw website is uw visitekaartje!

Een website is het visitekaartje van een bedrijf, tegenwoordig bekijken mensen eerst uw website alvorens ze u benaderen voor het één of ander. Het is dan ook belangrijk dat u uw bedrijf goed presenteert op het internet. Veel websites lijken veel op elkaar, zijn te druk en bevatten veel te veel informatie waardoor de bezoekers de gewenste info niet kunnen vinden en dan al gauw aan uw website voorbij gaan. Wij van Flashbios Developments zijn ons hier terdege van bewust en doen het dan ook anders: we doen ons best om voor u een unieke website te ontwikkelen waar de bezoeker snel de gewenste informatie vindt. Overtollige zaken laten we weg, dat schrikt alleen maar af. Het design staat hoog in het vaandel, uw website is tenslotte ook ons visitekaartje!

Webshop CMS hosting pakket

Hostingpakket speciaal voor Webshops en CMS websites. En uiteraard draaiend op één van onze snelle geoptimaliseerde servers!

Basic hosting pakket

Voor diegene die een website van slechts een paar pagina's willen opzetten. Dit pakket is echter later eenvoudig op te waarderen.

Unmanaged Dedicated Servers

Maandelijks opzegbaar, geen contract. Server wordt binnen enkele dagen opgeleverd. Beschikbare server configuraties variëren regelmatig, neem even contact op, we kunnen allerlei servers aanbieden voor een scherpe prijs!

Unmanaged Dedicated Servers

>> BEPERKT LEVERBAAR <<

Dagelijkse backups

Wist u dat we ook zorgen voor een dagelijkse backup van uw website? Uiteraard op een andere server die zich ook nog op een totaal andere locatie bevindt dan de server waarop uw website wordt gehost, standaard bij al onze hostingpakketten inbegrepen.

Dagelijkse backups!

Update regelmatig!

FDhosting houdt z'n servers up-to-date en is continue bezig om de systemen te optimaliseren. Het is erg belangrijk dat u uw website software ook up-to-date houdt. Het niet up-to-date houden van uw website kan er toe leiden dat uw website (ongemerkt) gehackt wordt!

update!