Beveilig uw website met een SSL certificaat!In winkelwagen

SSL slot

SSL is een beveiligingsprotocol wat wordt gebruikt door miljoenen websites voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

SSL Certificaten

Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van uw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. Een gebruiker kan aan de hand van een SSL Certificaat zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft afgegeven.

Indien bedrijven of organisaties hiervan gebruik willen maken hebben ze een SSL Certificaat nodig. Een SSL Certificaat is een klein tekstbestand dat een digitale cryptografische sleutel bevat welke gegevens bevat over uw organisatie, zoals: 

  • Uw domeinnaam of servernaam
  • Uw naam en woonplaats
  • In sommige gevallen uw contactgegevens

Een organisatie dient een SSL Certificaat te installeren op hun webserver zodat iedere bezoeker een beveiligde verbinding kan maken met hun website. Afhankelijk van het SSL Certificaat type waarvoor men kiest dient een organisatie een aantal validatiestappen te doorlopen om er zeker van te zijn dat het SSL Certificaat wordt uitgegeven aan het bedrijf wat ze aanvraagt. Eenmaal geïnstalleerd is het mogelijk om verbinding te maken met de website via een https:// verbinding. Zodra een beveiligde verbinding tot stand is gebracht zal al het webverkeer tussen de webserver en de webbrowser beveiligd zijn.

Wettelijke eisen

WetgevingIn de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het gebeurt echter nog veel te vaak dat deze informatie zonder enige vorm van veiligheid over het internet wordt verstuurd.

Het CBP ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot € 4500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade. De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites creditcardinformatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiële verplichtingen aan. De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat.

In de praktijk is de handhaving van deze wet nog niet algemeen ingevoerd, maar als er wat gebeurt via uw eigen website dan zal men deze wet zeker gebruiken om de schade op u te verhalen...

SSL website: gunstig voor uw klandizie en SEO score!

Behalve alle genoemde zaken hierboven is een beveiliging van uw website ook gunstig voor uw verdiensten: het schept namelijk een stuk vertrouwen richting uw klanten, men doet eerder aankopen via een beveiligde website dan een onbeveiligde website. Ook zorgt het er voor dat u een betere SEO score krijgt bij zoekmachines, ook niet onbelangrijk.

Welk SSL certificaat heeft u nodig?

Er zijn heel veel SSL certificaat leveranciers, FDhosting heeft GlobalSign, Thawte en GeoTrust uitgekozen als SSL certificaat leveranciers omdat we de prijs/kwaliteit verhouding van deze leveranciers het beste vinden.

  • Domein SSL (voor particulieren) 
  • Domein Organisatie SSL (voor bedrijven)
  • Domein Organisatie SSL SAN (voor bedrijven)
  • Extended Domein Validation SSL (voor bedrijven die het beste willen)

SSL certificaat kosten & vereisten

Wat kost dit alles? De kosten van een SSL certificaat worden vooraf en jaarlijks (of na elke 2,3 of 4 jaar) in rekening gebracht als ook de kosten van een uniek IP-adres. Installatie van dit alles is kosteloos. We leveren alleen SSL certificaten aan onze hostingklanten. Voor de installatie van een SSL certificaat heeft uw website een uniek IP-adres nodig, indien u dat nog niet heeft dan kunt u zo'n IP-adres bij FDhosting bestellen.

FDhosting en uw SSL website

Even voor alle duidelijkheid: wij vragen het certificaat voor u aan en we installeren het op uw server. We bieden geen verzekering en staan ook niet borg voor de gevolgen na eventuele problemen met uw website en alles wat daarbij hoort. Wel zorgen we ervoor dat uw website zo snel mogelijk wordt voorzien van de SSL beveiliging. Ook geven we na de installatie u adviezen hoe u uw website kunt verbeteren wat SSL aangaat als blijkt dat uw site niet 100% SSL proof blijkt te zijn door fouten in de website.

* Domein SSL (VOOR PARTICULIEREN)

€119,= exclusief Btw per jaar, korting bij registratie van 2,3 of 4 jaar.

SSL-certificaten die snel worden afgegeven, met ware 128-bits - 256-bits encryptie

Met de enorme stijging in fraude en schendingen van privacy, is het vanzelfsprekend dat uw klanten verwachten dat vertrouwelijke informatie, die zij over het Internet naar u versturen, wordt beveiligd met de krachtigste encryptie van de hoogst aangeschreven leveranciers van beveiliging. Met DomainSSL-certificaten activeert u het "kleine gele hangslot" en start u in enkele minuten de beveiliging van elektronische transacties, account-aanmeldingen op uw website, webmail, netwerkverkeer en online diensten. Met krachtige SGC-beveiliging, die kosteloos in ieder SSL-certificaat is opgenomen, verzekert de SSL instantie u dat u profiteert van de krachtigste encryptie voor iedere klant.

* Domein organisatie SSL (VOOR BEDRIJVEN)

€169,= exclusief Btw per jaar, korting bij registratie van 2,3 of 4 jaar.

SSL met de krachtigste encryptie voor gevalideerde organisaties

Beveilig uw website met het uiterst betrouwbare en traditioneel gecontroleerde krachtige SSL-certificaat dat geschikt is voor 256 bits-encryptie

Met de sterke stijging van het aantal gevallen van “phishing“ en identiteitfraude is het vanzelfsprekend dat uw klanten verwachten dat vertrouwelijke informatie die zij over het Internet naar u versturen, wordt beveiligd met de krachtigste encryptie van de hoogst aangeschreven leveranciers van beveiligingstechnologie. Met Organisatie SSL-certificaten activeert u het "kleine gele hangslot" en start u de beveiliging van elektronische transacties, account-aanmeldingen op uw website, webmail, netwerkverkeer en online diensten met een ongeëvenaarde mate van verificatie, integriteit, vertrouwelijkheid en niet-afwijzing. Organisatie SSL-certificaten van gevalideerde bedrijven, waardoor bezoekers aan uw website uw gevalideerde bedrijfsgegevens kunnen zien en meer vertrouwen in uw site zullen hebben, hetgeen vaker tot succesvolle verkopen leidt.

* Domein organisatie SSL SAN (VOOR BEDRIJVEN)

€199,= exclusief Btw per jaar, korting bij registratie van 2,3 of 4 jaar.

SSL met de krachtigste encryptie voor gevalideerde organisaties.

Beveilig uw website met het uiterst betrouwbare en traditioneel gecontroleerde krachtige SSL-certificaat dat geschikt is voor 256 bits-encryptie.

Met de sterke stijging van het aantal gevallen van “phishing“ en identiteitfraude is het vanzelfsprekend dat uw klanten verwachten dat vertrouwelijke informatie die zij over het Internet naar u versturen, wordt beveiligd met de krachtigste encryptie van de hoogst aangeschreven leveranciers van beveiligingstechnologie. Met Organisatie SSL-certificaten activeert u het "kleine gele hangslot" en start u de beveiliging van elektronische transacties, account-aanmeldingen op uw website, webmail, netwerkverkeer en online diensten met een ongeëvenaarde mate van verificatie, integriteit, vertrouwelijkheid en niet-afwijzing. Organisatie SSL-certificaten van gevalideerde bedrijven, waardoor bezoekers aan uw website uw gevalideerde bedrijfsgegevens kunnen zien en meer vertrouwen in uw site zullen hebben, hetgeen vaker tot succesvolle verkopen leidt.

Identiek aan het DOMEIN OrganiSatiE SSL maar met de mogelijkheid om maximaal drie domeinnamen te beveiligen met één certificaat. Wel moeten deze websites allemaal onder hetzelfde KvK-nummer vallen.

* EXTENDED DOMEIN VALIDATIE SSL (VOOR BEDRIJVEN DIE HET BESTE WILLEN)

€169,= per jaar,    €308,= bij registratie van 2 jaar. (PRIJZEN EXCLUSIEF BTW)

Extended Validation SSLGebruik de groene adresbalk voor optimaal vertrouwen en optimale zekerheid Met Extended Validation SSL (EV SSL) zien uw klanten meteen dat u de hoogste niveaus van SSL-beveiliging gebruikt. Door de adresbalk groen te maken en de bezoeker de naam van uw bedrijf te laten zien, levert uw SSL-certificaat een hoger niveau van vertrouwen en zekerheid dan met het standaard hangslot (niet EV). Hoe hoger het vertrouwen, des te meer zekerheid bezoekers in uw website hebben en des te groter de kans dat zij klanten worden.


Plaats vandaag nog uw bestelling!

Global SignGeoTrustThawte