Een kleine greep uit onze portfolio...

Een website is het visitekaartje van een bedrijf, tegenwoordig bekijken mensen eerst uw website alvorens ze u benaderen voor het één of ander. Het is dan ook belangrijk dat u uw bedrijf goed presenteert op het internet. Veel websites lijken veel op elkaar, zijn te druk en bevatten veel te veel informatie waardoor de bezoekers de gewenste info niet kunnen vinden en dan al gauw aan uw website voorbij gaan. Wij van Flashbios Developments zijn ons hier terdege van bewust en doen het dan ook anders: we doen ons best om voor u een unieke website te ontwikkelen waar de bezoeker snel de gewenste informatie vindt. Overtollige zaken laten we weg, dat schrikt alleen maar af. Het design staat hoog in het vaandel, uw website is tenslotte ook ons visitekaartje ! Hieronder kunt u wat van ons werk bekijken, mocht u interesse hebben in een nieuwe website of webwinkel, of als u uw huidige website wilt laten moderniseren, dan horen we dat graag.

 • Wines Unlimited

  Wines unlimited

  Wines Unlimited is gespecialiseerd in wijn en wijnexpertise. Opgericht in 1998 door Sander Salburg als een wijn evenementen bedrijf. Vandaag de dag biedt het een breed scala aan producten als wijnproeverijen, wijncursussen, masterclasses, evenementen, (thema) workshop's en last but not least ... de wijn verkoop. In hun wijn (web) winkel vindt u een ruime keuze aan kwaliteitswijnen die kort omschreven kunnen worden als authentiek en goed geprijsd, afkomstig uit vele wijnstreken van de wereld. Bezoek ze in de KNSM-laan 293, Loods 6 in Amsterdam, of bekijk de wijnen in hun webwinkel.

  Deze website is met Joomla opgezet en klanten kunnen in een beveiligde SSL omgeving inloggen op het cursisten systeem.

  Ook SSL certifcaten en de installatie er van kunnen we voor u verzorgen!

 • Banabila

  Website gemaakt met JOOMLA, heeft ondersteuning voor desktop computers, tablets en smartphones.

  banabila

 • Autolit.eu

  AUTOLIT.EU

  Autolit.eu is gespecialiseerd in auto literatuur: boeken, brochures, magazines, persmappen, posters en persfoto's. Van de modernste auto's tot aan de oldtimers aan toe, u kunt het hier vast wel vinden. De bevlogen eigenaar is altijd op zoek naar het nieuwste materiaal om u maar van dienst te kunnen zijn.

  Deze website is met Prestashop opgezet en klanten kunnen in een beveiligde SSL omgeving hun aankopen doen.

  Ook SSL certifcaten en de installatie er van kunnen we voor u verzorgen!

 • Analytical Lab Support

  Analytical Lab Support

  A company for delivering analytical service and support on all aspects of analytical issues. Whether it is at your facility, here in our laboratory, as part of a conference call, Analyticallabsupport is available for consultation on a wide variety of projects. Most customers have discovered that someone outside their organization often brings new perspectives and experiences which can be very valuable when you are trying to solve a problem or if you are improving your chemical processes. Specialized in polymer and hydrocarbon analyses.

  Deze website is gemaakt met JOOMLA en er is gebruikt gemaakt van Flash animaties.

 • Wijnkoperij de Hermitage

  Wijnkoperij de Hermitage

  Wijnkoperij de Hermitage heeft in de loop van haar bestaan (vanaf 1986) een uitermate breed assortiment opgebouwd. Mede door een gevarieerd product (verkoop, proeverijen, cursussen en relatiegeschenken) hebben ze een assortiment waarin tal van bijzondere wijnstreken en landen zijn vertegenwoordigd. Het assortiment verdiept niet alleen in verschillende wijnregionen en landen, maar tevens ook in wijnstijlen en druivenrassen… vaak zelfs die, waarvan velen nog nooit gehoord hebben… goede wijnen, eigenzinnige wijnen, karaktervolle wijnen, en bovenal betaalbare wijnen !! De moderne webshop biedt u alle mogelijkheden om hier informatie over te vinden en deze fijne wijnen te bestellen en eventueel te laten bezorgen.

  Deze website is met PrestaShop opgezet en klanten kunnen in een beveiligde SSL omgeving winkelen.

  Ook SSL certifcaten en de installatie er van kunnen we voor u verzorgen!

 • BronBoor Bedrijf Boersma

  Bronboor Bedrijf Boersma

  Een dynamisch flexibel bedrijf voor zowel de bedrijfssector als de particulier, met als specialiteit het boren van waterbronnen in geheel Nederland inclusief de Waddeneilanden. Door jaren lange ervaring (meer dan 20 jaar) weten we overal in nederland de juiste diepte aan te boren om de beste waterkwaliteit te verkrijgen. Voor de werkzaamheden hebben we een aantal bronboor machines tot onze beschikking, zodat we werk op maat kunnen leveren. We kunnen boringen maken met een diepte tot ruim 150 meter, met elk gewenste wateropbrengst en buisdiameter. De wateropbrengst van een bron ligt tussen de 4 en 100 m3 per uur. We gebruiken buisdiameters van 63 tot 160 mm.

  Deze website is gemaakt met JOOMLA en we hebben er tevens enkele foto's en een film voor gemaakt.

 • Bulder & CO

  BULDER & CO

  Deze winkel is te vinden middenin Westerlee, provincie Groningen. Het is een echt familiebedrijf, ooit begonnen als groentenboer en kweker, ze gingen bij hun klanten langs met paard en wagen, later met een rijdende winkelwagen. Sinds 1971 hebben ze een echte winkel, middenin hun mooie dorp. Ze hebben een breed assortiment, maar zijn hun oorsprong (groenten) natuurlijk niet vergeten: die hebben ze nog steeds in een ruime sortering vers en gesneden. U kunt voor al uw dagelijkse boodschappen maar ook voor postzaken en een praatje bij hun terecht. Kortom, een gezellige winkel zoals vroeger toen het leven niet zo druk was.

  Deze website is gemaakt met JOOMLA, het meeste fotomateriaal hebben we zelf geleverd.

 • L école du Art

  L école du Art

  Deze website is gemaakt voor een kunstenaars-echtpaar: een kunstschilder en een beeldhoudster

  De site is niet helemaal meer uptodate, te druk met hun creatieve bezigheden..

  Deze website is gemaakt met JOOMLA, tevens hebben we de header ontworpen.

 • Ettys Store

  Ettys Store

  Ettys Store is een bijzondere webwinkel vol met leuke Gadgets, Gothic, Rock, Bags, Belts, Ornaments, Emily the Strange, Nightmare before Christmas en Band Merchandise, nieuwe officiële MIAMI INK merchandise, of als u op zoek bent naar iets speciaals en/of ongewoons!

  Deze website is met PrestaShop opgezet en klanten kunnen in een beveiligde SSL omgeving winkelen.

  Ook SSL certifcaten en de installatie er van kunnen we voor u verzorgen!

 • Flashbios Developments

  Flashbios Developments

  Onze eerste website, ooit opgezet met OScommerce, later overgestapt naar CREloaded en sinds een paar jaar draait de site met PrestaShop. De site moet hoognodig opnieuw worden opgezet maar onze klanten gaan voor...

  Ook in deze winkel kunnen klanten veilig winkelen in een beveiligde SSL omgeving!

 • Koorstudio

  Koorstudio

  Deze website is gemaakt voor een projectstudio die met ultramoderne digitale recorders of computers CD-opnames verzorgde voor koren, muziekverenigingen groepen of solisten op uw locatie. De site is inmiddels opgeheven, eigenaar is met pensioen en heeft andere bezigheden.

  oorstudio verzorgde de gehele productie van het eerste gesprek tot de laatste geleverde CD, aangepast aan uw wensen tegen zeer redelijke overeengekomen voorwaarden. 

  Deze website is gemaakt met JOOMLA, tevens hebben we het bedrijfslogo ontworpen.

 • Lettergeest

  Lettergeest

  Tekstburo Lettergeest: een enthousiast en bevlogen tekstschrijversburo met jarenlange ervaring in het schrijven van allerlei soorten teksten: bedrijfsjournalistiek, artikelen voor medische vakbladen, kabelkrantteksten, columns en zelfs proza.

  Een JOOMLA website..

 • Lusitano Magic

  Lusitano Magic

  Een inmiddels opgeheven website die we ooit gemaakt hebben voor een echte Lusitano Paardenliefhebster.

  De website was gemaakt met JOOMLA v1.5