Software

Prijzen & bestellen

Bij FDhosting kunt u software licenties aanschaffen, Kaspersky Internet Antivirus, Bitdefender maar ook de Offline eMagicOne ShopManager voor Prestashop. U kunt hier het nieuwste complete versie van het laatst genoemde softwarepakket downloaden en/of deze licenties bestellen: de software kunt u wel installeren maar u dient er een licentie voor aan te schaffen.

ShopManager Professional voor Prestashop

Voor wie het professioneel wil aanpakken: uw webshop(s) offline beheren met eMagicOne ShopManager Professional voor Prestashop.

Offline eMagicOne ShopManager voor Prestashop

Download

Na aanschaf van dit programma kunt u een half jaar lang gratis de software updaten. De licentie kunt u na het eerste jaar weer verlengen voor één of twee jaar. De prijzen die wij als reseller hanteren zijn gelijk en soms zelfs goedkoper dan als u de software rechtstreeks bij de makers van dit fraaie programma aanschaft. Bij aanschaf krijgt u er tevens momenteel één extra aanvullende licentie bij om de software ook op een van uw andere computers te kunnen gebruiken. Probeer de demo gewoon eens, u zult zien dat u het geweldig vindt!

Compatibel met PrestaShop versies: 1.3.x,1.4.x, 1.5.x, 1.6.x

ShopManager Professional licentie voor Prestashop aanschaffen

PostNL module voor Prestashop

PostNL module voor PrestashopEnkele opties die er in zitten:
* Briefpost, pakketpost, aangetekende post, verzekerde post, Rembours post, Express post, Internationaal pakket, mogelijkheden om verzendmethodes in en uit te schakelen. De nieuwste PostNL 2017 tarieven zijn reeds ingebouwd.

En mocht er iets zijn dat u graag ingebouwd zou willen zien, dan doen we ons best om dit (zover dat mogelijk is natuurlijk) toe te voegen in de eerst volgende update van de software.

U kunt het zelf installeren, maar we kunnen dat ook voor u doen: mail ons voor meer info.

Voor meer informatie en om de module aan te schaffen kunt u op de Prestashop Addons Marketplace terecht, klik hier om daar nu naar toe te gaan

Met deze module biedt u uw webwinkel klanten altijd de nieuwste PostNL verzendkosten tarieven aan.

Compatibel met PrestaShop versies: 1.3.x,1.4.x, 1.5.x, 1.6.x, 1.7.x.